Zorgeloos op vakantie   Op maat gemaakt

Samen met uw gezin naar Sri Lanka

Laat u verrassen door de mogelijkheden die er zijn

Hieronder een kleine fotoreportage van ONZE  rondreis door Sri Lanka

Op de visafslag van Negombo waar de verse vis ter plaatse verkocht wordt. Een Hindoe tempel in Tricomalee. Kinderen op schoolreisje. Een processie van monnikken in het mooie Anuradhapura. Lekker spelen op het strand van Nilaveli beach. Familie in 2014 op de olifant. Mijn vrouw en ik in Polonnaruwa, een indrukwekkende oude koningsstad. Foto van een spinazie met sesamzaad maaltijd. Onze treinreis in Sri Lanka. Theaterbezoek in Kandy. Beklimming familie Sigiriya rots. Winkelen in Negombo.

Met uw eigen gezin naar Sri Lanka

Samen met onze agent in Sri Lanka gaan wij een op maat gemaakte reis voor u maken.

Reizen met uw eigen gezin is dé leukste manier om samen Sri Lanka te ontdekken. Bel ons op en we gaan samen met u en onze agent in Sri Lanka, stap voor stap uw reis op maat maken.

Op deze pagina ziet u een impressie van de rondreis die wij samen met George en onze 3 kinderen gemaakt hebben in de zomer van 2017

Bovenaan de pagina, bij de fotoreportage staat m.i. Dé  Perahera van Sri Lanka, Dit feest is altijd rond augustus en de precieze datum hangt af van de maanstand. De meeste touristen bezoeken de perahera in Kandy, maar in Kataragama, in het zuiden van Sri Lanka is de Perahera het nog authentieker., de familie bevond zich tussen de 100.000 pelgrims, we waren de enige toeristen tijdens dit feest. Ik heb de Perahera in Kandy 2 x gezien en die is oprecht prachtig, maar de Perahera in Kataragama is qua dansen nog indrukwekkender. Onze gids George Vas, loodste ons precies naar de juiste plek tussen de 100.000 locals en daar zittend in een oude hindoetempel, na uren met de locals gesocialiseerd te hebben, was daar die prachtige show, en wat geldt voor heel Sri Lanka,  de mensen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

Sri Lanka Reizen