Zorgeloos op vakantie    Op maat gemaakt

 Sri Lanka Reizen laat u onbezorgd op vakantie gaan

Sri Lanka - reizen is onderdeel van Travel Company Ketelhaven.

Hieronder lees je de algemene voorwaarden van Sri lanka reizen

Onze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Zwolle, KvK nummer: 58788441      BTWNR: 176305154 B03

Wij zijn in het bezit van SEPR 1 en 2  en IATA Worldspan en Galileo certificaten.

Onze reisvoorstellen zijn 14 dagen geldig. Bij offertes die langer lopen behouden we ons het recht van aanpassing van de reissom.

Boeking, betaling en reisbescheiden:     Tot 72 uur na de verzenddatum van de boeking per email. kan deze echter nog vrijblijvend worden geannuleerd. Dit geldt niet voor reeds geboekte vliegtickets. Als de boeking korter dan 8 weken voor de vertrekdatum plaats vindt dan vervalt het recht op vrijblijvende annulering. Zie verder de annuleringsvoorwaarden verder op deze pagina.

Na boeking wordt de reis in Sri Lanka gereserveerd en worden de boekingsbescheiden per e-mail toegestuurd. Mocht het voorkomen dat een bepaalde bouwsteen of hotel niet beschikbaar is, dan zullen we je een alternatief voorstel doen. Het is mogelijk dat hier minder of meer kosten aan verbonden zijn. Controleer of de boeking correct is en of alle namen goed zijn gespeld. Klopt er iets niet, laat het ons meteen even weten. De factuur geeft een overzicht van het reisschema en is tevens het bewijs van boeking en (indien afgesloten) verzekeringspolis. De vouchers in kwestie  worden of meegestuurd of door de lokale agent overhandigd. Tickets voor vervoermiddelen worden in de meeste gevallen lokaal overhandigd. Indien u zelf wil rijden in Sri Lanka, bedenk dat ze links rijden en dat u in bezit bent van de juiste papieren, ofwel rijbewijs en internationaal rijbewijs. Tevens melden we u dat ze zeer streng controleren op snelheid.

Uw boeking en procedure:    Nadat u van Sri Lanka Reizen een boekingsbevestiging en factuur hebt ontvangen, ontvangt u van Certo Escrow per e-mail een uitnodiging met een gebruikersnaam en een wachtwoord. U wordt gevraagd in te loggen op het beveiligde gedeelte van de website van Certo Escrow. Na bevestiging van de uitnodiging kunt u direct overgaan tot betaling. Afhankelijk van het tijdstip van boeking krijgt u een verzoek tot betaling van de aanbetaling en later tot betaling van het restant van de reissom of tot betaling van de hele reissom in één keer als u kort voor vertrek boekt. Voor alle boekingen geldt dat de volledige reissom voor vertrek betaald dient te zijn aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow. 

Belangrijke opmerkingen:  Eventuele klachten of claims over uw reis, staan los van deze betaalmethode.
Onze annuleringsvoorwaarden zijn bij deze manier van betalen gewoon van toepassing.
De STO is geen geschillencommissie.
Deze manier van betalen zal iets meer van uw tijd en aandacht eisen. Wij vragen hiervoor begrip. Als  reisorganisatie willen wij U graag financiële zekerheid kunnen bieden. Op deze manier kan dat. 

Uiteraard kunt u bij ons met uw vragen hier over terecht. 

Boeking van internationale vluchten.
De bij de reis benodigde internationale vluchten worden door Sri Lanka reizen geboekt bij de consolidator van de The Travel Company groep, een grote vliegticket consolidator in Nederland. Sri Lanka Reizen zorgt er voor dat de tickets op tijd in uw bezit zijn en verstuurt deze per email.


Avontuurlijke reizen in Sri Lanka:
In Sri Lanka hebben mensen andere gebruiken en gewoonten en een andere mentaliteit. Daardoor gaan de dingen soms anders dan je verwacht. De keuze voor een avontuurlijke reis, v.b. motorrijden of raften betekent de keuze voor een zeker risico. De lokale omstandigheden op de bestemmingen en het avontuurlijke karakter van deze reizen kunnen risico`s met zich meebrengen waar u ook bij de boeking nog van op de hoogte gebracht zal worden. Als wij of onze lokale agenten hun toevlucht moeten nemen tot alternatieven kan de reiziger er van op aan dat er zoveel mogelijk wordt geprobeerd de kwaliteit van de reis zoveel mogelijk te handhaven of zelfs te verbeteren. Alle reizen van Sri Lanka reizen worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. We selecteren de partners in Sri Lanka met zorg en onderhouden een intensieve, bijna dagelijkse communicatie tussen de agenten en ons kantoor. Jeroen Kraan heeft een cursus singalees gevolgd, en heeft voor u, indien gewenst een beknopte taalcursus uitgewerkt.

Paspoorten, visa en gezondheid:
Op onze website wordt algemene informatie over paspoorten, visa en gezondheid verstrekt. U bent zelf verantwoordelijk om bij vertrek en tijdens de reis in bezit te zijn van een geldig paspoort en eventueel benodigde visa. Daarbij is het noodzakelijk om tijdig te controleren of de eerder verkregen informatie correct is. De reiziger is zelf verantwoordelijk om medische informatie in te winnen bij een vaccinatiepoli, tropeninstituut, GGD of huisarts. Baseer je dus niet alleen op de informatie op onze websites. Alle reizigers dienen er voorts zelf voor te zorgen dat voorafgaand aan de reis tijdig de benodigde vaccinaties en profylaxe zijn verkregen.

Wijzging door Sri Lanka reizen:  Helaas komt het  voor dat onze agent in Sri Lanka te maken krijgt met het begrip ~ overboeking~ Vervelend voor u als client, vervelend voor ons. Het is een beetje in de cultuur van Singalezen om geen nee te zeggen, maar het toch niet  doen,

Wij zullen alles in het werk stellen om voor u een vergelijkend  of beter hotel te boeken. Dit regelt de agent ter plaatse.

Wijziging door de reiziger
Wanneer na boeking de reiziger de reis wilt aanpassen, dan is dit mogelijk. In overleg met Sri Lanka reizen wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn. Sri :Lanka reizen zal hiervoor wijzigingskosten in rekening brengen a € 25,- per boeking. Naast deze wijzigingkosten kunnen er annuleringskosten bijkomen.

Annulering door de reiziger:
Annulering van de reisovereenkomst door de reiziger dient schriftelijk of per e-mail te geschieden. Na verzending van het boekingsformulier houdt de reiziger het recht om kosteloos te annuleren tot 72 uur na verzending van het boekingsformulier. Dit recht vervalt als de boeking korter dan acht weken voor de vertrekdatum van de reis plaatsvindt. Met uitzondering van reeds geboekte vliegtickets.

Bij annulering is iedere reiziger, naast de reserveringskosten, de volgende bedragen verschuldigd, welke verhaald worden op de aanvrager van de reis:
– 72 uur na verzending van het boekingsformulier en minimaal 56 dagen voor de reis bedragen de annuleringskosten 20% van de reissom met een minimum van € 50,-
– Van 29 t/m 55 dagen voor de vertrekdatum van de reis is de cliënt een bedrag verschuldigd van 40% van de reissom, met een minimum van € 50,-.
– Van 14 t/m 28 dagen voor de vertrekdatum van de reis is de cliënt een bedrag verschuldigd van 70% van de reissom met een minimum van € 50,-.
– Van 8 t/m 13 dagen voor de vertrekdatum van de reis zal Sri Lanka reizen 90% van de reissom in rekening brengen.
– Van 0 t/m 7 dagen voor vertrek: 100% van de reissom zal in rekening worden gebracht.

Sri Lanka reizen wenst u een mooie reis to.

Sri Lanka Reizen